OTROLIGT ERBJUDANDE!!! Köp er egen traditionella mongoliska jurta!

Funderar Du ofta på att åka på semester, men Din plånbok är tom, och Ditt bankkonto ligger på minus? Ett natt på ett halvmediokert hotell kostar lika mycket en månadslön. Du har inte heller råd att köpa en husvagn, med besiktning och lagning och bensinpengar för att frakta den, när Du knappt har råd med hyran.

Grattis, nu har även Ni fått chansen till ett likväl hemtrevligt vardagsboende som en prisvärd sommarstuga, eller kanske som ett lyxigt tält till campingsemestern för en mycket behändig summa! Glöm bort alla Era dyra räkningar och kasta ut alla resekataloger. Om Ni vill ha ett behagligt och lättsamt liv, köp Er egen jurta! Unna Er denna lyx, som gjort livet behagligt åt mongoliska storfurstar och härskare i sekel. Lev i samma yppighet som Djingis Khan, en av tidernas största kejsare.

Förmånliga erbjudanden ger Er en möjlighet som endast kommer en gång i livet. För endast 2 995€ kan Ni få ett portabelt äventyrligt liv, och uppleva allting som Ni drömt om.

För den anspråkslösa summan får ni Er alldeles egna jurta, med en golvarea på 25 m2, och med en topphöjd på hela 240 centimeter. Diametern på denna behändiga bostad ligger på 5.75 m. Byggnaden består av fem segment, och är mycket enkel att montera. För 4995€ kan Ni även få en jurta med större storlek, för stora familjer eller för dem som bara vill unna sig det där lilla extra. Då ligger golvarean på behagliga 40 m2.

För de mer spartanska friluftsmänniskorna finns det en mindre jurta för 2149€, som har en diameter på 4.25 m. Jurtan är i fyra segment, behändigare och snabbare för den som färdas dagligen. Till samtliga av dessa magnifika jurtor ingår även:

>>> Traditionella handmålade utsmyckningar på dörr och bjälkar.
>>> En kamin, komplett med skorsten och vedlår.
>>> Ett bord med fyra stolar, även det handmålat i tradionsrika mönster.

Kontakta oss på:
[email protected]

JURTANS HISTORIA
Yurtan kommer ursprungligen från Mongoliet, och har använts i århundraden av nomadfolk. I Sibirien finns flertalet folk som använder dessa, i synnerhet tunguserna och jakuterna. Tack vare deras behändighet och förvånansvärda värmekapacitet, är de den ultimata bostaden i Sibirien. I Mongoliet bor över 50% av befolkningen i jurtor, och ofta lever flera generationer i samma jurta. Jurtorna passar det mongolerna bra, då stor del av befolkningen lever på sitt boskap och sina hästar.


En färdig jurta, som kan sättas upp varhelst man behagar.
En färdigmonterad jurta, med vy över klippiga bergen, i närheten av Colorado


Så här kan det se ut när Ni ger er av, jurtan behändigt packad på eran Jak.
Så här kan det se ut när Ni lämnar Ert läger, med jurtan behändigt packat på Er jak.


Jurtan gör den kallaste vinternatt till en mysig hemmakväll.
En jurta förvandlar iskallaste vinternatt till mysig hemmakväll.